En av årets nykommere i NM Lag Inne er Farsund Tennisklubb.

– Det er veldig moro å være med, sier Richard Buch Jr, som også spiller på laget. – Vi har hatt jevne kamper; seier 2-1 over Sandnes 2 og tap 1-2 for Haugesund. I morgen spiller vi mot Stavanger 1 og da er det nok slutt for oss.

Farsund Tennisklubb ble stiftet i 1929 og har ca 150 medlemmer. I 1985 ble anlegget totalrenovert. – Anlegget som sto ferdig i 1985 er vi godt fornøyd med. Det har 2 grusbaner, 2 minitennisbaner, ballvegg og bordtennisbord. Nå er vi i gang med å prosjektere en hall over den ene banen slik at vi kan få et helårstilbud. Vi var i år for første gang på 15 år påmeldt i divisjonstennis og det var moro.

Richard forteller at tennisinteressen på sørlandet er på vei opp. – Tennisinteressen på Sørlandet er på vei opp. Nye baner planlagt både i Mandal og Flekkefjord det gjør det mye mer interessant å spille kamper når vi ikke trenger å reise så langt. Og de siste 10 årene har vi hatt fast og fulltegnet tennisskole første uken i sommerferien.